Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2009

ΒΙΟΣ ΑΝΘΟΣΠΑΡΤΟΣ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ



Θα αρχίσω με το τραγούδι του Νεκρού Αδερφού"Δυο γιούς είχες Μαννούλα μου,δυό Δέντρα δυό Ποτάμια"...Για να Δημοσιοποιήσω ένα Ευχάριστο Γεγονός ,που έλαβε χώρα χθές Κυριακή 1η Νοέμβρη στις 12 το μεσημέρι στην Εκκλησία Τιμίου προδρόμου,στην Παλιά Πόλη της Ξάνθης,παντρέυτηκε ο Μικρός μου γιός Στέργιος την Καλή του Σοφία σε κατανυχτική ατμόσφαιρα μέσα και έξω από την εκκλησία (βοηθούσης και της ηλιόλουστης ημέρας)Με Παρουσία και πλήθους Ευχών Πολλών Συγγενών και Αγαπημένων Φίλων!
Συγκινητική και Πληθωρική η παρουσία ΟΛΩΝ και ιδιαίτερα του Ανθρώπου που τον βάφτισε πριν από 34 χρόνια στην Μονή του Αγίου Σύλλα Καβάλας,πολυαγαπημένου και Αδερφικού μου Φίλου Σάκη Π.!
Μετά το Μυστήριο παραβρεθήκαμε ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως στην Αίθουσα Δεξιώσεων
"Ξενία" του Ξενοδοχείου "Elisso" (Ξάνθης) όπου ακολούθησε Τρικούβερτο Γλέντι με Ωραία Ζωντανή Μουσική,εξαιρετικά Φαγητά και εκλεκτά εδέσματα,συνοδευόμενα με Γλυκά καί άφθονο Αλκοόλ!Ο Χορός και το τραγούδι κράτησε ώρες πολλές κατά τις οποίες η χαρά το γέλιο και η διάθεση ήταν ζωγραφισμένα μονίμως στα πρόσωπα των συνδαιτημόνων.
Πρός χάρην των Νεονύμφων και κατ'απαίτησην πολλών αγαπημένων προσώπων,χόρεψα και εγώ -παρά τα προβλήματα υγείας μου-και έκανα το κέφι μου χωρίς σταγόνα οινοπνεύματος-παρά μόνον με νεράκι του Θεού.....
Το "Χαριτωμένο είναι"ότι και τα δυό Αγόρια μας,αν και Βέροι Καβαλιώτες,είναι πλέον οικογενειάρχες και Μόνιμοι Κάτοικοι Ξάνθης Αμφότεροι.'Ετσι είναι αυτά τα πράγματα,δεν καθορίζονται,δεν υποβάλλονται ούτε επιβάλλονται και ΔΕΝ τροποποιούνται κατά το δοκούν,και με καμία Δύναμη!
Ευχόμαστε λοιπόν από Καρδιάς και βάθους ψυχής τα Καλύτερα για ΥΓΕΙΑ-ΕΥΤΥΧΙΑ-ΑΡΜΟΝΙΑ και βίον Ανέφελο και Ανθόσπαρτο,σε στέρεες βάσεις και πολλούς γλυκούς απογόνους,και όσον αφορά δε την χιλιομετρική απόσταση που μας χωρίζει, παρακάμπτεται γιατί πάντα θα νοιώθουμε τόσον κοντά Τους όπως στην χθεσινή Γαμήλια τελετή και στο ζεστό και άψογα οργανωμένο γλέντι τους ,γιατί την σήμερον ημέραν ΔΕΝ υπάρχουν αποστάσεις ΟΤΑΝ υπάρχει η σχέση ψυχής,η δυνατότητα και η διάθεση για συνεύρεση-συνάντηση γλυκών και αγαπημένων προσώπων....
Θα ήταν παράλειψή μου να νη εξάρω την τέλεια εξυπηρέτηση των αρμοδίων εντεταλμένων ανθρώπων,τη φαντασμαγορική ατμόσφαιρα της Αίθουσας και την άψογη Ορχήστρα που μας διασκέδασε...
Θερμά και Ειλικρινή Συγχαρητήρια σε ΟΛΟΥΣ και για ΟΛΑ όσα έκαναν για να περάσουμε τόσο ευχάριστα και χαρούμενα,με ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από την ψυχή μας γιατί εκτός των άλλων και η Ευγένεια τους ως και η προθυμία και η ζεστασία τους ήταν μεσα στα θετικά της εξ'ολοκλήρου πετυχημένης Γαμήλιας Εκδήλωσης!!!
Καλή Βδομάδα,Καλό Μήνα και Πολλές εγκάρδιες ευχές και ευχαριστίες,στους παρευρεθέντες και σάυτούς που από μακρυά με οποιονδήποτε τρόπο μας ευχήθηκαν και βρέθηκαν με την καρδιά τους και το μυαλό τους ,δίπλα μας.....
Με Πολλή Αγάπη και Βαθιά Εκτίμηση
Χιστόδουλος κ Ασπασία Ζησάκη
Καβάλα Νοεμβρίου 2 του 2009



20 σχόλια:

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΖΗΣΑΚΗΣ είπε...

΄Ολα τα καλά ξεκίνησαν από την εκκλησία. ΄Οταν ο τελέσας το μυστήριο Αρχιμανδρίτης, συνεχάρη όλους για την στάση μας κατά την διάρκεια της τελετής. ΄Ηταν βέβαια μια άψογη απο κάθε πλευρά διαδικασία.
Τα ωραία συνεχίσθηκαν στον χώρο της δεξίωσης όπου έγιναν όλα όπως τα περιγράφεις. Μια ξεχωριστή για όλους μας μέρα γεμάτη με γέλιο και χαρά που ευχόμαστε για τους νεόνυμφους να διαρκέσει σε όλη τους την ζωή με ΥΓΕΙΑ και ΓΕΡΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ!!
Από βάθους καρδιάς όλη η οικογένεια του μικρού αδελφού.

Γραφεας Πεζικου είπε...

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΖΗΣΑΚΗΣ:Είναι παράληψή μου ασυγχώρητη που δεν αναφέρθηκα καθόλου στον Αρχημανδρίτη,ο οποίος με εντυπωσίασε με τον περιεκτικό του ευχαριστήριο επίλογο κατά το πέρας του Μυστηρίου!Και σε ευχαριστώ Αδερφέ μου που με συμπλήρωσες και με κάλυψες απόλυτα με το παραπάνω σχόλιό Σου!ΦΙΛΙΑ απ τον Μεγάλο Ηλικιακά Αδερφό Σου και την Ασπασία, Σε ΟΛΟΥΣ σας!

marianaonice είπε...

Να σας ζήσουν να τους χαίρεστε!!
Και πολύ χάρηκα που η υγεία πάει τόσο καλά που επιτρέπει και το ξεφάντωμα και το χορό!
Πάντα τέτοια!!
:))

Μάτα είπε...

Πάντα ευτυχισμένοι και με υγεία!Να σας ζήσουν!
Φιλιά!

zeidoron dtsoukas είπε...

Να σας ζήσουν,να είναι γεροί και ευτυχισμένοι και να σας χαρίσουν πολλά και γερά εγγονάκια!
Καλό βράδυ αγαπητέ μου Χριστόδουλε!

Εύα Παραδείσου είπε...

Να ζήσουν να ευτυχίσουν, πάντα με ένα γλυκό χαμόγελο και με πολλή αγάπη. Καλό σου μήνα απόμαχε.

Γραφεας Πεζικου είπε...

@marianaonice:
@Μάτα:
@zeidoron:
@Εύα Παραδείσου:
Φίλτατοι κι'αγαπημένοι
Θερμά, Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για την" συμμετοχή Σας" στίς Χαρές μας,και για τις ολόθερμες ευχές Σας.Ευχόμαστε και στα δικά Σας,και στα παιδιά Σας ,και στα Εγγόνια Σας,τα Καλύτερα και τα δέοντα με τα πολλά και διάφορα εξαιρετικά δεδομένα που ευχόμαστε να Σας συνοδεύουν και τώρα και πάντα στη Ζωή Σας!
Με βαθιά Εκτίμηση κι'αγάπη
Χριστόδουλος-Ασπασία Ζησάκη

orpheas είπε...

Φίλε "Απόμαχε".
Κατανοώ τη μεγάλη σου χαρά και ευτυχία.Εμείς οι πιο ...μεγάλοι έχουμε μάθει να χαιρόμαστε ακόμη και με μικρές χαρές που η Ζωή μας παραχωρεί.
Πόσο μάλλον όταν, ιδιαίτατα γαλαντόμα, μας κάνει τη μεγάλη τιμή να μας προσφέρει τέτοια και τόση συγκίνηση. Σου εύχομαι, ολόψυχα, ν' αξιωθείς ν' απολαύσεις και όλες τις επακόλουθες ευτυχισμένες στιγμές που προοιωνίζεται η μεγάλη χαρά που έζησες. (π.χ. ένας νέος, μικρός, Χριστόδουλος, νομίζω, δεν θα ήταν κακή ιδέα !).
Και στο νέο ζευγάρι πολλές ευχές γιά όλες τις ευτυχίες. Και μιά προτροπή, που σε πρώτη ανάγνωση, μπορεί να ξενίσει. Ανοχή !
(Γιατί τα νέα ζευγάρια έχουν ξεχάσει να ξεπερνούν τις δυσκολίες με υπομονή και ανοχή !)

Γραφεας Πεζικου είπε...

ΟRFHEAS:Ευχάριστα δέχθηκα τις ευχές σου τόσον εγώ όσον και γυναίκα μου και οι Νεόνυμφοι,που σε ευχαριστούν απ'τη καρδιά Τους.Καλή και η προτεινόμενη Ανοχή και χρήσιμη η συμβουλή Σου που συμπληρώνεται με την υπομονή....Με την ευκαιρία Χριστόδουλος υπάρχει και κλείνει σε λίγο τα 8 του χρόνια,είχε δε στην τελετή περίοπτη θέση και έκλεψε την παράσταση ως παράγαμπρος!Είναι ο εικονιζόμενος στο μπλόγκ μου και προέρχεται από τον μεγαλύτερο γιο μου Στέφανο!Ευχόμαστε ΟΛΟΙ μας τα καλύτερα για Εσάς με Υγεία κ Διάθεση Καλή!!

Miltos είπε...

Να σας ζήσουν, να τους χαίρεστε, να στεριώσει το ζευγάρι σαν τα ψηλά βουνά, και ένας, και δυό, τσε τρεις Χριστόδουλοι, φίλε Απόμαχε!

Γραφεας Πεζικου είπε...

ΜίλτοΣ:Πολλά Ευχαριστώ σε" Σύντεκνε"...... sideritis με το Τσάι Σου,αν καταλαβαίνω σωστά......

sideritis είπε...

Σωστά καταλαβαίνεις με, Φίλε Χριστόδουλε, αν και όπως τάχουμε πει, μίλια βορειοδυτικά τση Κρήτης, την επισκέπτομαι συχνά, πρώτη φορά το καλοκαίρι του 1973....
Και πάλι να στεριώσει το ζευγάρι και από το Βουνήσιο Τσάϊ.

Unknown είπε...

Καλημερα,να τους χαίρεσαι,γερους και δυνατους και πάντα ευτυχισμένους.

Γραφεας Πεζικου είπε...

taspa:Χαίρομαι που σε ξαναβρίσκω,ευχόμενος τα καλύτερα και σε Σένα!

Unknown είπε...

καλησπερα,σου εστειλα και μια αγκαλια λουλουδια,παρακαλω πες μου αν τα ελαβες,καθως πρωτη φορά ασχολήθηκα με το σπορ ,ωστε να γνωρίζω αν τα καταφερα

Γραφεας Πεζικου είπε...

taspa:Οσο και να φαίνεται παράξενο,ο αρμόδιος που θα μας πει γιατί δεν τα κατάφερες,είναι σε" γαμήλιο στο εξωτερικό",έλαβε όμως το μήνυμα κ'ελπίζω να μας βοηθήσει,γιατί και για μένα είναι πρωτόγνωρο το σπορ και αδυνατώ να το εξηγήσω!Σε λίγο θα έχουμε νομίζω τις εξηγήσεις από τον ειδικό που δεν είναι άλλος από τον νιόγαμπρο μικρό μου γιο που με έκανε μπλόγκερ,πριν περίπου ένα χρόνο!!!
Τα περιμένω τα Λουλούδια και την "αγκαλιά"..

Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ είπε...

καλησπερα
να ζησουν τα παιδια ευτυχισμενα για ολη τους την ζωη και εσεις να τους καμαρωνεται
τις ευχες στον γιο τις ειπα κατ΄ιδιαν

Γραφεας Πεζικου είπε...

I-DIADROMI:Χαρούμενοι αντευχόμαστε τα Καλύτερα για ΟΛΟΥΣ τους Φίλους και όχι μόνο!

Sterge είπε...

Γεια σας και χαρα σας!
Ευχαριστουμε πολη για τις ευχες και ανταποδιδουμε: ευχομαστε απο καρδιας σε ολους καθε ευτηχια και οτι καλυτερο!

Το θεμα με τα λουλουδια ταχτοποιήθηκε και φενονται πανω πανω στο blog.

Και παλη ευχαριστουμε!!!

Γραφεας Πεζικου είπε...

Stergios:Με μεγάλη μου ικανοποίηση πληροφορήθηκα από σένα, και προσέτρεξα στο μπλόγκ μου,και αντίκρισα με ανείπωτη χαρά την Αγκαλιά με τα Λουλούδια και τις 1000 ευχές της αγαπημένης μας Φίλης ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ(taspa)"ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ" Τις οποίας ΔΕΝ βρίσκω τα λόγια που με ικανοποιούν για να την ευχαριστήσω δεόντως και από βάθος ψυχής για την τόσο ευγενική και συγκινητική από πλευράς της,Χειρονομία!...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.