Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010

Της Ζωής μου Το Ταξίδι...

-Που το κεφάλι να γυρίσω;και που την οργή,τη σκέψη μου και τη ψυχή να κρύψω;Σαν σε όνειρο στο άπειρο κρατιέμαι με" ένταση" και κουράγιο ζωής!
-Σε ότι επένδυσα κιτρίνισε,ξεθώριασε απ τη νοτιά που άφησε η ανάσα του κόσμου,που παγωμένη θολώνει τη ποιότητα των αισθημάτων και των μηνυμάτων που δεν βρήκαν το στόχο Τους.
                /@/
-Βροντές,κεραυνοί κι'αστραπές μποδίζουν τη στράτα μου και γίνετ'ανυπόφορη η περπατησιά μου στ'ανηφόρι τ'ορίζοντα,και κόλαση φαίνεται στ'απύθμενο βάθος τ'ατέλειωτου ουρανού.
              /@/
-Γκρίζο το χρώμα παρά της άνοιξης την έλευση που αγκομαχεί τελετουργικά στον ερχομό Της,και ακινητοποιείται στη πορεία κάθε μου προσπάθεια,που κόντρα στον άνεμο,απεγνωσμένα επιχειρώ.
             /@/
-Σαδιστικά "χαρμόσυνα" με βασανίζουν και δεν με χαρίζονται απλόχερα με τίποτα,ούτε καν φραστικά με ξεγελούν οι χαρμολύπες που άοσμες κι'ανούσιες με "περισσεύουν",και άχαρα κι'αδέξια βάναυσα με προκαλούν.
            /@/
-Σε πιο μήκος κύματος να στείλω το μήνυμα ,που συνεχώς αναβάλλω;
Πολλές οι έξοδοι, μα λίγες όμως, μέχρις και ελάχιστες οι οπτικές γωνίες προσέγγισης,στους Κώδικες Πρόσβασης που πρόσφατα, επίμονα  ζητούν  επανεκκίνηση και επανεκτίμηση των προφανώς" λανθασμένων" μου επιλογών και της  γηρασμένης  πλέον, Κουλτούρας μου!....
Καβάλα 8 Μάρτη 2010
Χ.Σ.ΖΗΣΑΚΗΣ
grafeas pezikou
http://thema-xronou.blogspot.com/

6 σχόλια:

Ρίκη Ματαλλιωτάκη είπε...

Παντα υπαρχει καιρός φίλε μου!
Η ψυχη και η κουλτούρα δεν γερνουν ποτέ

Γραφεας Πεζικου είπε...

Ρίκη Ματαλλιωτάκη: Σαφώς και υπάρχει πάντα καιρός!Και, όσο αναπνέω, ευτυχώς, ελπίζω... Ευχαριστώ θερμά από Καρδιάς για την επίσκεψη και για την υποστήριξη που με κρατάει συντροφιά στις ζωής μου το ταξίδι.....

Unknown είπε...

Για τα υπαρξιακα σου παρε κανενα ΛΕΧΟΤΑΝΙΛ, την κουλτουρα σου ομως αστηνε ησυχη.
Ειναι τοσο νεα που προφανως την ζηλευεις!!!!!
Καλα με το δευτερο γελασα ιδιαιτερα.

Γραφεας Πεζικου είπε...

taspa:Πες μου σε παρακαλώ πολύ πιο είναι το ΔΕΥΤΕΡΟ που σε έκανε να γελάσεις ιδιαίτερα;
Σήμερα προμηθεύτηκα νομίμως το γνωστότατο ηρεμιστικό που μου προτείνεις....Να είσαι πάντα καλά και να με θυμάσαι και να με επισκέπτεσαι μου κάνει όντως πάρα πολύ καλό και το χαίρομαι σαν μικρό παιδί!

Unknown είπε...

Καλησπερα Χριστοδουλε.
Προφανως το κινητο ματια μου.Δεν μου πηγε το μυαλο στην συγκεκριμενη κσαταληξη!!!!
Λες να γερασα;;;;
Φιλια την Χριστοδουληνα σου.
Βροχη με τις Σταμνες!!!!

Γραφεας Πεζικου είπε...

taspa:Ευχαριστώ και εκ μέρους της Χριστοδουλήνας και ανταποδίδω...Τώρα σχετικά με τα δύσκολα,αποφεύγω διακριτικά να αποδώσω την πραγματικότητα σε ότι με αφορά.Και συγκεκριμένα εξωτερικεύω περί του 10% αυτών που βιώνω,που με συμβαίνουν και με απασχολούν.Χαίρομαι πάντως όταν νοιώθω ότι έχω "κοντά" μου Φίλους πραγματικούς,ανθρώπους που με νοιάζονται έστω και διαδικτυακά!Το Αλεξικέραυνό μου λειτουργεί ευτυχώς και "εξοστρακίζει" προς το παρόν τα αναπάντεχα καιρικά φαινόμενα! Ως πότε όμως; δεν το γνωρίζω.....

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.