Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

Καταρρέει όντως το Πολιτικό μας Σύστημα;.....

Καιρός είναι να τελειώσουμε με όλους αυτούς τους επαγγελματίες της πολιτικής,στην ουσία ανεπάγγελτους που στο μόνον μέρος που ευδοκιμούν είναι το κομματικό θερμοκήπιο,γιατί ΔΕΝ είναι ικανοί ούτε μεροκάματο να βγάλουν αλλά ούτε και να διοικήσουν ένα απλό περίπτερο...
Το πολιτικό μας  σύστημα,καταρρέει,και δυο είναι τα πιθανά σενάρια,για το άμεσο μέλλον,το ένα είναι να βρεθεί ένα "θύμα"να άρει τις αμαρτίες ολου του πολιτικού κόσμου,και να γλυτώσουν οι υπόλοιποι της τιμωρίας  -ή -πράγματι να βιώσουμε μια κατάσταση Λύτρωσης και Κάθαρσης!!!.
Το απόστημα, είναι τόσο μεγάλο και βαθύ, που ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να γλυτώσουμε από τις κομματικές και συνδικαλιστικές "συμμορίες"εύκολα!..αυτό όμως απλώς το γνωρίζουμε.Τα πράγματα είναι δύσκολα και πολύ σοβαρά,εμείς θα πληρώσουμε την κρίση.....και αυτοί θα πάνε-εάν πάνε;σπίτι τους!Τώρα αν  και μερικοί εξ αυτών βρεθούν και στη φυλακή,ακόμη καλύτερα.Το, τι θα γίνει εξαρτάται από την δική μας μνήμη.Να μην ξεχάσουμε δηλαδή που μας έφτασαν, και κυρίως όταν αυτοί,θα επιχειρήσουν να αλλάξουν την Θεματολογία στην Ατζέντα της Επικαιρότητας!!! Κάπου εκεί, νομίζω ότι είναι ιδιαίτερα απαραίτητη  η μνήμη και η προσοχή μας.....
ΑΝ τελικά καθαρίσει η κόπρος του Αυγεία,τότε θα ανοίξει ο δρόμος για να περάσουμε από την εικονική πολιτική και οικονομική ζωή,στην Πραγματική!.
Γιατί μπορεί να είναι πολλοί αυτοί, που χρόνια τώρα ,κατέχουν θέσεις εξουσίας  και αποφασίζουν για εμάς χωρίς εμάς,αλλά... είναι πολλοί περισσότεροι αυτοί, που αναγκάστηκαν και τραβήχτηκαν στο περιθώριο,λόγω πολιτικών και ηθικών αρχών,και ασχολήθηκαν με οτιδήποτε άλλο!..
Όλοι αυτοί,οι "Ανώνυμοι Πολίτες",οι αφανείς πολίτες με σημαντική  πολιτική συγκρότηση,οι οποίοι πολλές φορές δίνουν ηρωική μάχη για να κάνουν σωστά τη δουλειά τους ,να αναστήσουν μια επιχείρηση,να διδάξουν,να παράγουν κάποιοι προϊόν,  ή να προσφέρουν μια υπηρεσία! ....Γιατί άραγε θα πρέπει να είναι στο περιθώριο;;;
Ολοι αυτοί λοιπόν, που ΔΕΝ συμβιβάσθηκαν  με την ασφυξία  των κομματικών διαδικασιών,αρνήθηκαν να προσκυνήσουν βωμούς χωρίς Θεούς,θέλησαν  να έχουν την δική τους φωνή και να μην υπηρετούν σκοπιμότητες και προσωπικές στρατηγικές,γιατί θα πρέπει να συνεχίσουν να είναι στο περιθώριο;Αυτούς χρειάζεται η πατρίδα για να αναστηθεί!.'Ολοι αυτοί έχουν υποστεί την μικρότερη φθορά και την μικρότερη αλλοτρίωση από το κομματικό σύστημα και τις σχέσεις της διαπλοκής!.
Αυτοί πρέπει να αποκτήσουν φωνή και να μιλήσουν-ιδιαίτερα τώρα-να πράξουν και να αποδείξουν ,ότι αυτή η κοινωνία,παρά την χρόνια αλλοτρίωση,έχει ακόμη Εφεδρείες!!!
Είναι καιρός λοιπόν ΟΛΟΙ αυτοί να βγούν μπροστά.Γιατί αυτοί που μας κυβέρνησαν όλα αυτά τα χρόνια,γνωρίζουμε καλά,που μπορούν ακόμη να μας οδηγήσουν,τώρα λοιπόν που ξέρουμε,πρέπει άμεσα να δράσουμε ...Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια, και την επόμενη φορά ΔΕΝ θα έχουμε κανένα άλλοθι!Τώρα θα πρέπει να αναλάβουμε δράση,αφού πρώτα καταλάβουμε ότι, το παρελθόν είναι το μέλλον μας,από εκεί θα αντλήσουμε γνώση,εμπειρίες και υλικό  με το οποίο θα αναστήσουμε την κατεστραμμένη εικόνα και αξιοπρέπεια της χώρας μας!!!
Αν,δεν το κάνουμε εμείς,ποιος θα το κάνει;;;;....

Π Η Γ Η:"ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ"

Διασκευή-Ανάρτηση
Χ. Σ. ΖΗΣΑΚΗΣ
grafeas pezikou
http://thema-xronou.blogspot.com
Kavala/gr. 5 Mai  2010

4 σχόλια:

dimitris είπε...

Γεια σας κυριε Ζησακη, εχετε δικιο, πρεπει μπροστα να βγουν οι υγιεις δυναμεις και ν'αλλαξει το ''τοπιο''.

Γραφεας Πεζικου είπε...

dimitris:Αμήν και πότε Αδερφέ!Βλέπεις κάθε μέρα που περνάει είναι σε βάρος ΟΛΩΝ μας!
Που βρισκόμαστε στο έλεος του κάθε τυχάρπαστου,τρομοκράτη,παρακρατικού,προβοκάτορα και πολιτικού δυστυχώς, ανεξάρτητα και αδιάφορα με το που αυτός ανήκει πολιτικά!!!!......

Unknown είπε...

Συνυπογράφω! Γραφέα ... έγραψες!

Γραφεας Πεζικου είπε...

PIAZZA del POPOLO:Ευχαριστώ για την επίσκεψη στο φτωχικό μου και για το σχόλιό Σας.
Να είστε πάντα καλά

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.