Σάββατο 3 Ιουλίου 2010

Συνέχεια των Καλών Νέων ...που αφορούν και συμβαίνουν στη πόλη μας

Αν και από φύση μου απαισιόδοξος,μου φαίνεται όμως ιλαροτραγωδία να γράφω ότι υπάρχουν κάπου-κάπου και μερικά" Καλά Τοπικά Νέα" και ευτυχώς με" καλύπτει" η μεγάλη μου αγάπη και λατρεία που τρέφω για την ομορφότερη πατρίδα του Κόσμου τη Καβάλα!!!
@.-Χορηγία ΟΠΑΠ για το Φεστιβάλ Φιλίππων...επι τέλους!
-Στο πλαίσιο της προσπάθειας ανάπτυξης και εκσυγχρονισμού της ΟΠΑΠ ΑΕ και με ειδικότερο γνώμονα της μεγιστοποίηση του κοινωνικού οφέλους των δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης,η εταιρία για λόγους διαφάνειας και κοινωνικού ελέγχου,γνωστοποιεί κατά καιρούς στην ελληνική κοινωνία τις οικονομικές ενισχύσεις που προσφέρει.
Και ενώ κάθε χρόνο ανακοινώνονταν χορηγίες για τους νομούς της χώρας,τα έσοδα για το νομό Καβάλας,ήταν...πενιχρά. Φέτος όμως πετύχαμε την ευγενική χορηγία προς το Δήμο Καβάλας,στα πλαίσια που η ΟΠΑΠ Α.Ε.επιδιώκει να συνεισφέρει στην ελληνική κοινωνία,με τελικό στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών της ,έτσι λοιπόν και στον τομέα  του πολιτισμού στη πόλη μας θα δοθεί, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δημάρχου Καβάλας,το ποσόν των 30 χιλιάδων ευρώ ως ενίσχυση στο Φεστιβάλ Φιλίππων,ενώ κονδύλια θα δοθούν και για την αγορά ενός οχήματος για μεταφορά ΑμΕΑ και πάντα με την πίεση που άσκησε αρμοδίως και βουλευτής του Νομού μας!
@@.-ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΗ ΚΑΒΑΛΑ
-Σήμερα και αύριο,η Οφθαλμολογική Εταιρεία Θράκης,Ανατολικής Μακεδονίας και νήσων Βορείου Αιγαίου (Ο.Ε.Θ.Α.Μ.Β.Α.)διοργανώνει στην ΚΑΒΑΛΑ το 7ο Επιστημονικό της Συνέδριο στις 3 και 4 Ιουλίου 2010 στο Ξενοδοχείο LUCY με θέμα"Τελευταίες εξελίξεις στην Οφθαλμολογία".Το συνέδριο αναμένεται να το παρακολουθήσουν τουλάχιστον 150 οφθαλμίατροι,μέλη της ΟΕΘΑΜΒΑ αλλά και διακεκριμένοι οφθαλμίατροι από όλη την Ελλάδα.Οι εργασίες του συνεδρίου θα αρχίσουν  σήμερα Σάββατο 3η Ιουλίου με στρογγυλές τράπεζες που θα έχουν σαν θέματα τις τελευταίες εξελίξεις στην χειρουργική του καταρράκτη στη διαθλαστική χειρουργική και την αντιμετώπιση της μυωπίας και άλλων διαθλαστικών ανωμαλιών,σε παθήσεις της δακρυϊκής συσκευής και στη παιδοφθαλμολογία.
Την Κυριακή(αύριο) 4 Ιουλίου συνεχίζει με θέματα νεώτερα δεδομένα στην αντιμετώπιση του γλαυκώματος,σύγχρονη αντιμετώπιση παθήσεων του αμφιβληστροειδούς και της ωχράς κηλίδας,ως και ελεύθερες ανακοινώσεις από τα μέλη της εταιρίας!.-
@@@.-ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΔΩΡΕΑΝ ΨΗΛΑΦΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΣΤΗΘΟΥΣ ΣΤΗ ΚΑΒΑΛΑ
-Η εκστρατεία"Η μόδα πολεμά τον καρκίνο του στήθους"μεταφέρει το Περίπτερο ΔΩΡΕΑΝ ψηλάφησης για πρώτη φορά στη Καβάλα από την Τετάρτη 14 έως και το Σάββατο 17 Ιουλίου με σκοπό την ενημέρωση των γυναικών για την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του στήθους.
Το περίπτερο θα βρίσκεται στο ξενοδοχείο"ΩΚΕΑΝΙΣ"όπου καθημερινά οι ειδικοί γιατροί του Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας,θα προσφέρουν δωρεάν την εξέταση της ψηλάφησης και θα ενημερώνουν για τους τρόπους πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του στήθους.
Όπως τονίζει σε ανακοίνωση της η εκστρατεία"Η Μόδα Πολεμά τον Καρκίνο του Στήθους",η εξέταση της ψηλάφησης είναι ανώδυνη και διαρκεί λίγα μόνον λεπτά...
Ο καρκίνος του στήθους είναι η πιο συχνή κακοήθης νόσος που προσβάλλει τις γυναίκες κάθε ηλικίας .
Σε σημαντικό ποσοστό των γυναικών που πάσχουν από καρκίνο του στήθους,η νόσος μπορεί να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά ,εάν εντοπιστεί έγκαιρα!
Ώρες λειτουργίας του περιπτέρου:
-Τετάρτη 14 Ιουλίου από τις 10.30 έως τις 13.30
-Πέμπτη 15 Ιουλίου από τις 10.30 έως τις 13.30 και από τις 17.30 έως τις 20.30 ομοίως και τη Παρασκευή 16 Ιουλίου
-Σάββατο 17 Ιουλίου από τις 10.30 έως τις 13.30
Η προσπάθεια υποστηρίζεται από Roche(Hellas)AE και Ευρωιατρική-Μγνητικού Τομογράφου Καβάλας.
Υ/Γ:Πάρτε τώρα και ένα ΟΧΙ καλό νέο γενικού όμως ενδιαφέροντος και όχι μόνον τοπικού σχετικά με το Γενικό όριο το 65ο έτος ηλικίας,που θα είναι το έτος για τη συνταξιοδότηση ανδρών & Γυναικών στο Δημόσιο .Κατατέθηκε ήδη τη Παρασκευή στη Βουλή το ασφαλιστικό νομοσχέδιο  για τους εργαζομένους στο δημόσιο,με όλα τα αρνητικά συμπαρομαρτούντα  περί "ΛΑΦΚΑ", "ΙΚΑ",και μεταβατικά στάδια εξίσωσης ορίων κ.λ.π.!Ζωή νάχουμε λοιπόν.......και εις άλλα με υγείαν.ΑΝ και εφόσον επιβιώσουμε"επιζήσουμε" αδέρφια μετά απ αυτή τη λαίλαπα...
Πηγή
Ανάρτηση από Γραφέας Πεζικού
Χριστόδουλος Στεφ.Ζησάκης
http://thema-xronou.blogspot.com
Kavala/ gr. O3 Juli 2010 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.